Lahden kaupungin edustajia Prahaan

20.11.2019

(Päijät-Media 20.11.2019)
Lahden kaupungin edustajia on mukana Eurocities -verkoston kansainvälisessä konferenssissa Prahassa 20.-22.11. Konferenssin teemana on kaupunkien muutos ja uudistuminen.
EUROCITIES on eurooppalaisten kaupunkien verkosto, jonka kumppanuusjäsenyyttä, ja erityisesti ympäristöasioiden foorumin jäsenyyttä Lahden kaupunki haki aikaisemmin tänä syksynä.
Hakemus on hyväksytty ja virallinen jäsenyys Lahden kaupungille myönnetään verkostokokouksessa perjantaina 22.11. Verkoston kautta Lahden kaupunki lähtee vahvistamaan kansainvälisiä verkostojaan ja rakentamaan uusia yhteistyömahdollisuuksia erityisesti ympäristöpääkaupunkikärjellä.
Konferenssiin osallistuvat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hildén, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Juha Rostedt, yhteysjohtaja Mari Kuparinen ja kehityspäällikkö Henna Eskonsipo-Bradshaw. Matkan kustannuksien kaupunki ilmoittaa olevan noin 3000 euroa.

*