Lahtelaiset yrittäjät haluavat elävöittää kaupunkikeskustaa

1.10.2019

Lahden Hämeenkadun ja Mariankadun yrittäjiä kokoontui pohtimaan kaupunkikuvaa.

(Päijät-Media 1.10.2019)
Kaupunkikeskusta on muutakin kuin kauppaa, liiketoimintaa ja tapahtumia. Keskustassa myös asutaan ja siellä vieraillaan. Kokonaisuuden kirjo parhaimmillaan on suuri. Niinpä Lahdenkin  kaupunkikeskustaa halutaan tehdä entistä kiinnostavammaksi niin yrittäjille, asukkaille kuin asiakkaillekin.
Kaupungissa on vielä runsaasti perusyrittäjiä kivijalkaliikkeissään ja heidät halutaan pitää jatkossakin keskustaa elävöittämässä. Nyt aamukahvikeskustelun aiheena olivat Hämeenkatu ja Mariankatu.
Alueen elävöittämistä ja tulevien tapahtumien järjestämistä pohtimassa olivat Pipsa Wirtanen Lahti City, Päivi Kivekäs-Korkalainen Bottega, Risto Mäkelä Optikko Mäkelä, Piia Lindeman Kukkapii, Riitta Niskanen Lahden kaupunki, Sonja Luoma Kahvila Oskari ja Kristiina Joensuu Alex Grafix Galleria.

Tuleeko joulupukki helikopterilla?

Seuraava iso tapahtuma Lahdessa on joulukauden avaus, se järjestetään lauantaina 23.11. Vielä ei ole varmaa laskeutuuko joulupukki helikopterilla torille kuten aiempina vuosina vai pörrääkö se vain torin yläpuolella. Jopa vaihtoehto joulupukin tulosta jollain muulla kuin helikopterilla nousi esille.
(Lahti City ry on perustettu vuonna 1998. Yhdistyksen noin 200 jäsenyritystä tai -yhteisöä on joukko erilaisia keskustan toimijoita. Mukana on kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä eri aloilta. Yhdistyksen tehtävänä ja tarkoituksena on edistää keskustan kaupallista palvelukykyä, lisätä vetovoimaa ja parantaa viihtyvyyttä.)
Lisää Lahden ja hiukan Hämeenlinnankin elävöittämisestä UUTISTORI -lehdessä numero 3

*